Hamvasztas.hu

Posztumusz albumot ad ki Avicii családja

2019. április 21. 10:34 - hamvasztas

avicii.jpg

Tim Berling családja bejelentette, hogy posztumusz albumot adnak ki azokból a számokból amelyeken Avicii a halála előtt dolgozott. Az egy éve áprilisban öngyilkosságot elkövető svéd DJ albuma “Tim” néven jelenik meg júniusban. SOS című dala pedig már elérhető. Az album teljes bevételét a Tim Berling nonprofit alapítvány kapja, amely a mentális betegségekre való figyelemfelhívással foglalkozik. A zenészt szűk körben temették el a stockholmi Skogskyrkogårdenben. Ez az erdei temető az UNESCO egyik világörökségi helyszíne.

Szólj hozzá!

Három éve halt meg Prince

2019. április 21. 10:34 - hamvasztas

prince-flipbook.jpg

2016. április 21-én, 57 éves korában halt meg Prince. Halálát hivatalosan véletlen fentanil-túladagolásban állapították meg. A fentanil egy kábító hatású szintetikus opiod fájdalomcsillapító, ami a heroinnál ötvenszer erősebb. Prince régóta szenvedett fájdalomcsillapító függőségben. A zenészt elhamvasztották, és szűk, családi és baráti körben helyezték végső nyugalomba Minneapolis külső kerületében.

Szólj hozzá!

Rajongók ezrei várták a templomnál a Prodigy frontemberének koporsóját

2019. március 29. 12:27 - hamvasztas

Több ezer rajongó utazott Essexbe, hogy részt vegyen az énekes Keith Flint temetésén. A Prodigy frontembere március elején követett el öngyilkosságot. A temetési szertartás zárt körben, csak a család részvételével zajlott, rengeteg olyan felvétel került fel az internetre, amelyeken látszik, hogy a rajongóknak sikerült eljutniuk a helyszínre.

pro.jpg

Szólj hozzá!

Baló György temetése

2019. március 25. 12:10 - hamvasztas

Baló Györgyöt a Farkasréti temetőben március 30-án helyezik végső nyugalomba 14 órától. A 72 éves korában elhunyt televíziós újságíró temetésére mindenkit várnak, akik szeretnék leróni kegyeletüket. A Blikk értesülése szerint a család arra kérte azokat, akik szerették és tisztelték Baló Györgyöt, hogy csak egy szál virágot vigyenek magukkal, a csokorra vagy koszorúra szánt összeggel egy nehéz sorsú családot, vagy egy  nemes célú szervezetet támogassanak. Az esemény nem lesz sajtónyilvános.

d_cim20171026014-1024x576.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: halál temetés

Keith Flint énekes temetésére a rajongókat is várják

2019. március 22. 12:15 - hamvasztas

keith-flint-prodigy-chase-920x584.jpeg

A The Prodigy facebook posztban hívták meg rajongóikat az együttes énekesének Keith Flint temetésére rendezett felvonulásra, amelyet március 29-én pénteken tartanak. A menet Brainteeből indul és a Bockingban lévő St. Mary’s Templomnál ér véget.  Ez körülbelül 2 mérföld (kb. 3 km) távolságot jelent. Flint 49 éves korában akasztotta fel magát Great Dunmow- i otthonában. Az egyházi szertartáson csak a család és a szűk barátok vehetnek részt, de a templom előtt mindenki hallhatja majd búcsúztatót.

Szólj hozzá!
Címkék: halál temetés