Hamvasztas.hu

Andy Vajna temetése

2019. január 31. 16:26 - hamvasztas

andy1.jpg

A 74 éves korában meghalt film producer temetése a Fiumei úti sírkertben volt január 31-én, csütörtökön. Szivarral és fehér virágokkal búcsúztak tőle hozzátartozói, barátai, pályatársai a 19-es parcellánál.

Szerdán magánrepülőgéppel jött Budapestre Arnold Schwarzenegger, csütörtökön pedig Orbán Viktorral érkezett a temetőbe, ahol személyes történeteket búcsúzott a filmügyi kormánybiztostól.  Úgy mutatta be, mint aki az elképzeléseit mindenáron megvalósította, és aki számára semmi sem volt lehetetlen. Magyarország miniszterelnöke mellett több politikus is részt vett a gyász szertartáson. Rogán Antal, aki Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezetője mellett beszédet is mondott, Schmidt Mária, Kásler Miklós, Fodor Gábor, Kocsis Máté, Németh Szilárd. Mellettük többek között Dobó Kata és Zsidró Tamás, Schobert Norbi és Rubin Réka, Schell Judit, Leslie Mándoki, Árpa Attila, Fenyő Iván, Edvin Marton, Sarka Kata, Osvárth Andrea, Sebestyén Balázs, Geszti Péter, Kern András, Cooky, Nacsa Olivér, Szulák Andrea, Szabó István.

Vajna Tímea a temetés napján megható sorokkal búcsúzott férjétől az Instagramon, ahová a temetésről is posztolt egy rövid videót, amin katonai díszelgők láthatók előtérben pedig a koszorúk, a fehér virágok, valamint a szivarok hevernek. A temetésről posztolt videójában, hallható, hogy Rost Andrea a Nyomorultak musicalből a Vidd haza (Bring me home) című dallal búcsúzott. A halotti tort a Kempinski Hotelben tartották.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamvasztas.blog.hu/api/trackback/id/tr6714626610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása